+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Címke: domain átregisztráció

Domain opciók

A domain opciók részben kérem válassza ki, hogy a domain nevet átirányítja (ingyenes), átregisztrálja (egyszeri 1400Ft+Áfa) vagy ha még nem regisztrált, akkor megvásárolja.

Értelemszerűen a rendszer ezeket az opciókat ajánlja fel a domain státuszának megfelelően.

Átregisztrációkor, mi leszünk a domain név adminisztratív intézője, így nekünk fizeti az éves hosszabbítást.

Tagged

Nemzetközi domain átregisztráció

Fontos:

1, A nemzetközi domain lejárat előtt min 7 nappal el kell indítani az átregisztrációt

2, A nemzetközi domain csak aktív, tehát nem lejárt állapotban regisztrálható át hozzánk, ha lejárt akkor a jelenlegi regisztrátornál újra meg kell hosszabbítani, ha a jelenlegi regisztrátornál már nem szeretné hosszabbítani akkor több mint 90 napot kell várnia arra, hogy a domain felszabaduljon

Hogyan történik a Nemzetközi domain átregisztráció?

1, Kérje ki a jelenlegi regisztrátortól a domain auth (EPP) kódot és kérje a domain zárolás feloldását.

2, Amikor ezt megkapja, küldje át hozzánk a kódot, így eltudjuk indítani az átregisztrációt.

3, Elindítjuk az átregisztráció kérelmet.

4, A jelenlegi kapcsolattartó kap egy emailt, benne egy linket és a linkre rákattintva, el kell fogadnia az átregisztrációt.

Ha ezt nem teszi meg, akkor nem fog teljesülni az átregisztráció.

Sok szolgáltató nem hagyja jóvá az átregisztrációs emailt.

Így ha a több hónapos huza-vonát szeretné elkerülni, akkor kérje meg a jelenlegi szolgáltatót, hogy az adminisztrációs vagy az összes kapcsolat emailt, írja át az Ön email címére. Így a jóváhagyó email Önnek fog érkezni és akár 2-3 órán belül is lezárulhat az átregisztráció folyamata.

Tagged

Mi a különbség az átirányítás és az átregisztrálás között?

A domain átirányítás ingyenes és az ügyfél intézi. Ebben az esetben marad a jelenlegi regisztrátor, (aki a domain adminisztrálást végzi).
Átregisztrálás: megváltozik a regisztrátor (aki a domain adminisztratív dolgait intézi). Az átregisztrálást mi intézzük, díja 1750Ft/domain egyszeri költség.
Ebben az esetben a domain és tárhely igénylő, domain igénylés rubrikában az átregisztrálást kell bejelölni és csatolni a kötelező dokumentumokat, mintha új domain nevet regisztrálna.

Tagged

Jelenlegi regisztrátorom nem válaszol

Jelenleg az ****** tárhelyét használom, *.com (******.com) domain van bejegyezve, aminek lejárt az egy éves fenntartása január 20 – án. Mivel a cég rosszul kitöltött számlát küldött nekem, ezért nem fizettem be a következő évet. Az a fő probléma, hogy a számlareklamációmra semmit nem reagáltak bő egy hónap alatt (küldtem 17 db e-mailt, kétszer próbáltam felhívni őket), nem kaptam új számlát, tehát január 20 óta nincs befizetve a domain fenntartása. Így megoldható az átirányítás az Önök tárhelyére? A domain regisztrátora az *******.

Válasz: Érdemes ebben az esetben átregisztrálást kérni (amikor kitölti a domain és webtárhely igénylő lapot akkor jelölje be, hogy regisztrátor váltást kér) aminek az egyszeri díja 1750 Ft, de legalább nem lesz ilyen gondja ezután. Ha szeretné, mi meghosszabbítjuk a domain név regisztrációt.

Tagged

Magyar .hu domain átregisztráció menete

Hogyan lehet átregisztrálni  a .hu domaint Önökhöz?

A magyar .hu domain regisztrátor váltás folyamata: Kérem töltse ki a domain igénylőt, írja alá, mintha új regisztráció lenne, de a regisztrátor váltást jelölje be.

A kitöltött, aláírt igénylőt küldje vissza részünkre emailben szkennelve, postán vagy faxon. Csak ezután tudjuk elindítani a folyamatot.

Ha esetleg tulajdonos váltás is lesz, akkor szükség van a lemondó nyilatkozatra a régi tulajdonostól.

Az átregisztráció 24-48 órát vesz igénybe.

Ezeket a dokumentumokat, a főoldalon letöltheti a dokumentumok modulból.

Tagged