+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Címke: webmail

Hogyan tudok közvetlen csatlakozni a webmailhez és cpanelhez?

Ha szeretné gyorsítani a csatlakozást akkor adja meg a portot a következőképp:

Webmail: https://öndomainneve.hu:2096 vagy https://szerver_ip_címe:2096 természetesen helyettesítse be az öndomainneve részt a domain nevével és az ip címet pedig a szerver ip címével.

Cpanel: https://öndomainneve.hu:2083 vagy https://szerver_ip_címe:2083

Tagged

Emailt webmailt nem tudom használni

A webmailen elküldött emailjeim nem érnek célba. Mit tegyek?

Válasz: Mivel a domain neve még nem “él” így nem tudja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni, csak a regisztráció befejeztével. (ami két hét).

Domain névvel kapcsolatos szolgáltatások, csak a domain regisztráció, átregisztráció után működik.

Domain regisztráció állapota ellenőrizhető itt http://www.domain.hu/domain/varolista/abc.html

Tagged

Toolbar letöltése, telepítése

toolbar telepítése Mozilla Firefox böngészőhöz: Klikk ide!

Toolbar letöltése Internet Explorer böngészőhöz: Klikk ide!

A toolbar megkönnyíti cpanel és webmail belépését, gyorsabban kereshet az xhu.hu oldalon a gyakran ismételt kérdések között, nagyon sok kérdésre ott megtalálja a választ.

Toolbar telepítése Mozilla Firefox-ra

A telepítés automatikusan történik csak kapcsoljon a linkre és utána a böngésző jobb felső sarkában engedélyezze a telepítést, majd a Mozilla felajánlja a program újraindítását, fogadjuk el és az újraindítás után megjelenik a böngésző felső sorában a toolbar.

Toolbar telepítése Internet Explorerhez:

A toolbar telepítéséhez töltse le az Internet Explorerhez tartozó telepítőt a linkre kapcsolva, majd indítsa el. A megjelenő ablakban kapcsoljon az “Agree” gombra majd a telepítő automatikus feltelepíti a toolbart és a telepítés végén elindítja az Internet Explorert.

Toolbar használata: Klikk ide

Tagged

Toolbar használata

A toolbar megkönnyíti cpanel és webmail belépését, gyorsabban kereshet az xhu.hu oldalon a gyakran ismételt kérdések között, nagyon sok kérdésre ott megtalálja a választ.

A toolbar első beviteli mezőjébe írva kereshet az interneten a google kereső segítségével.

A toolbar következő részénél talál egy gombot “Belép” felírattal, a gombra kapcsolva megjelenik egy ablak ahol könnyedén be tud lépni az saját Cpanel vagy Webmail felületére, csak annyit kell tenni-e hogy kiválasztja hogy a szerver ip címe alapján vagy saját domain neve alapján szeretne belépni, és beírja a kért adatot majd rákapcsol a belép gombra. Értelemszerűen, ha a Cpanel melletti belép gombra kapcsol akkor a Cpanelbe lép be, ha a Webmail melletti belép gombra kapcsol akkor a Webmail felületére lép be.

A következő rész egy kereső rész ahol az http://xhu.hu oldalon tud keresni a gyakran ismételt kérdések között, így gyorsan választ kaphat kérdéseire.
A beviteli mezőbe írja be a keresni kívánt szót, témát és kapcsoljon a keres gombra.

A toolbaron a linkek gombra kapcsolva megjelenik egy legördülő lista ahol hasznos oldalak linkjeit találhatja.

Tagged

Email olvasása webmailen keresztül

Elérési útvonala: www.öndomainneve.hu/webmail, ahol a felhasználói név az email fiók neve (pl.:akarmi@öndomainneve.hu), és a jelszó az Ön által beállított email jelszó. Három webmail klienst használhat roundcube, horde vagy squirell mailt(magyar nyelvűek).

Mivel csak “https protokolon” érhető el, így gyorsabb ha így éri el a böngészőből:  https://domainneve.hu:2096

A tanúsítványt el kell fogadnia.

Tagged