+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Domain parkolás

Domain parkolás

Parkolt domain név ugyanarra a tartalomra mutató domain név. Pl.: fődomain neve: www.öndomainneve.hu és ha ráparkol egy domain nevet pl.: www.endomainnevem.hu, akkor ugyanarra a tartalomra fog mutatni.

Beállítás:

    1. Lépjen be Cpanelbe és kapcsoljon a “parkolt domain nevek” pontra.

    1. Egy új parkolt domain létrehozása résznél írjuk be a parkolni kívánt domain nevet és kapcsoljunk a “Domaint hozzáad!” gombra.

 

Parkolt domain létrehozása utána a domain névhez hozzunk létre egy postmaster nevű email címet, a technikai ellenőrzés tökéletes futásához ez szükséges!
Pl.: postmaster@domainnev.hu

Related Post
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Parkolt domain

Parkolt domain: a fődomain alá rendelt domain, mely ugyanarra a tartalomra mutat, mint a fődomain.

Read more

Vélemény, hozzászólás?