+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Toolbar használata

Toolbar használata

A toolbar megkönnyíti cpanel és webmail belépését, gyorsabban kereshet az xhu.hu oldalon a gyakran ismételt kérdések között, nagyon sok kérdésre ott megtalálja a választ.

A toolbar első beviteli mezőjébe írva kereshet az interneten a google kereső segítségével.

A toolbar következő részénél talál egy gombot “Belép” felírattal, a gombra kapcsolva megjelenik egy ablak ahol könnyedén be tud lépni az saját Cpanel vagy Webmail felületére, csak annyit kell tenni-e hogy kiválasztja hogy a szerver ip címe alapján vagy saját domain neve alapján szeretne belépni, és beírja a kért adatot majd rákapcsol a belép gombra. Értelemszerűen, ha a Cpanel melletti belép gombra kapcsol akkor a Cpanelbe lép be, ha a Webmail melletti belép gombra kapcsol akkor a Webmail felületére lép be.

A következő rész egy kereső rész ahol az http://xhu.hu oldalon tud keresni a gyakran ismételt kérdések között, így gyorsan választ kaphat kérdéseire.
A beviteli mezőbe írja be a keresni kívánt szót, témát és kapcsoljon a keres gombra.

A toolbaron a linkek gombra kapcsolva megjelenik egy legördülő lista ahol hasznos oldalak linkjeit találhatja.

Related Post
Vírusellenőrzés a tárhelyen. CPanel

1. Lépjen be a CPanelbe (www.ondomainneve.hu/cpanel) 2. Keresse meg a telepített alkalmazások között a Virus Scanner ikont, majd kattintson rá. 3. A következő lehetőségnél kiválaszthatja, hogy tárhelye mely részeit kívánja ellenőrizni! 4. Kiválasztás után elindul a víruskeresés. Ha a scanner nem jelenít meg fertőzött fájlokat, akkor tárhelye nem fertőzött. 5.  A szkennelés lefutása után a […]

Read more
Kézi Backup készítés CPanelben.

Feltört weboldal esetében a következő az eljárás: A megrendeléskor megadott e-mail címére az aktiválás megküldi Önnek az új belépési adatait. Ön a Cpanelbe belépve(www.ondomainneve.hu/cpanel) lementi weboldala tartalmát, megváltoztatja e-mailjei jelszavait. Weboldal tartalmát a következőképpen mentheti le: Lépjen be a Cpanelbe. Kattintson a Fájlkezelő lehetőségre                     Hozzon létre […]

Read more
Joomla 1.7 telepítése CPanel segítségével!

Hogyan telepítsük a joomla 1.7  cms-t cpaneles tárhelyen? Tekintse meg rövid videónkat!

Read more

Vélemény, hozzászólás?