+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Aldomain név Subdomain

Aldomain név Subdomain

  1. Lépjen be a cpanelbe.
  2. Elérési útvonala: www.öndomainneve.hu/cpanel majd kattintson az aldomain nevek ikonra.
  3. Meg kell adnia az aldomain nevet, és kattintson az „add” gombra.
  4. Automatikusan létrejön egy könyvtár is, aminek a neve megegyezik az aldomain nevével. Ami a létrehozott könyvtárba van, az fog megjelenni akkor, mikor a böngészőből meghívja a domain nevet.
  5. Az ön által meglévő domain név alatt létrehozott domain név. Pl.: www.öndomainneve.hu alatt létrehozott aldomain név lehet például, www.valami.öndomainneve.hu.
  6. De elérhető így is: http://öndomainneve.hu/valami
Related Post
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Aldomain

Aldomain: (altartomány) a domain/tartomány altartományokra osztható és ezekhez külön weblapokat is társíthatunk.

Read more

Vélemény, hozzászólás?