+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Outlook Expressz beállítása

Outlook Expressz beállítása

  1. Indítsa el a levelező programját (Outlook expressz)
  2. Nyomja meg az „Eszközök” gombot (fent balról a 4. gomb)

  1. A legördülő menüből válassza a „Fiókok” gombot: ekkor az internetfiókok nevű panel jelenik meg.

  1. Nyomja meg a „Hozzáadás gombot”, és az előugró menüből válassza a „levelezés” menüpontot (legfelső), ekkor az internetkapcsolat varázsló fog megjelenni.

  1. Megjelenítendő név: amit Ön jónak lát, majd kattintson a „Tovább” gombra

  1. E-mail cím: az Ön email címe, amit előzőleg beállított, (pl.:info@emailem.hu). Miután beírta, nyomja meg a „Tovább” gombot. Ekkor a kiszolgálókat kell beállítania.
  2. Bejövő levelek kiszolgálója (pop3): mail.domainneve.hu (pl.:mail.emailem.hu)
  3. Kimenő levelek kiszolgálója (smtp): mail.domainneve.hu (pl.: mail.emailem.hu). Miután beírta nyomja meg a „Tovább” gombot.

  1. Fióknév: az emailcím, amit előzőleg létrehozott a cpanel rendszerben
  2. Jelszó: Amit Cpanel-ben az e-mail létrehozásánál megadott (pl.: AFHj4ghj)

  1. Miután beírta nyomja meg a „Tovább” gombot, és a „Befejezés” gombot. Ekkor az internetfiókok nevű panel ismét látható lesz, ahol ellenőrizheti is az emailt, amit az előbb beállított.

  1. Kattintson rá az internetfiókok ablakban az újonnan létrehozott emailre kétszer, ekkor a “tulajdonság” panel bukkan elő.

  1. Felül kattintson a „Kiszolgálók” gombra (balról a második).

  1. Tegyen pipát a „kiszolgáló hitelesítést igényel” menühöz, majd nyomja meg az „Alkalmaz” gombot, és utána az „OK” gombot.

A levelezés beállításait elérheti a cpanelbe belépve is: Cpanelen belül az email postafiókoknál az emailcím sorának legvégén a MORE legördülő menü résznél a Configure Email Client -re kattintva megtalálja az Ön személyre szabott email beállításait.

Email küldés kiszolgálókat a levelező kliensben tudja beállítani. Az smtp a levelek küldéséért felelős.

Ha bármilyen okból az automata beállítás nem működik, akkor a következő alternatív megoldásokat próbálhatja meg:

A levelező kliens smtp résznél lehet ezt módosítani!
1, port 25     Ha az internetszolgáltató engedélyezni. Ha nem működik, akkor használja az internetszolgáltató által megadott  kiszolgálót
2, port 1025    Ezt SSL nélkül tudja használni, normál jelszóval. A tanúsítványt el kell fogadni.
3, port 465    STARTTLS, normál jelszó
4, port 587    STARTTLS, normál jelszó

 

Related Post
Thunderbird 10.0.1 Beállítása |Interaktív Video|

Tekintse meg Interaktív videónkat, és állítsa be könnyedén a Thunderbird(10.0.1) levelező programot! A Thunderbird 10.0.1 ingyenesen letölthető ide kattintva A videó végén POP3 és IMAP beállítások közül választhat a megfelelő lehetőségre kattintva!

Read more
SMTP

SMTP: (Simple Mail Transfer Protocol = egyszerű levél átviteli protokoll) a hálózaton, a levelek továbbításáért felel. SMTP protokollon keresztül, a feladótól a címzettig juttatja el a levelet.

Read more
Brute Force kizárás

Ha Ön többször rosszul adja meg jelszavát Cpanel vagy Webmail belépéskor illetve levelező programjában rosszul van megadva a jelszó akkor a rendszer letiltja az Ön ip címét ezt nevezik Brute Force tiltásnak, ebben az esetben küldjön nekünk egy emailt amiben elküldni ip címét amit az ip.xhu.hu oldalon tud megnézni és feloldjuk a tiltást.

Read more

Vélemény, hozzászólás?