+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Tárhely teljes mentés

Tárhely teljes mentés

  1. A tárhely lementéséhez lépjen be a cpanelbe. Elérés: cpanel > fájlok > adatmentés.
  2. A “teljes backup letöltése vagy létrehozása” gombra kapcsolva létrehozhatja tárhelye teljes mentését, vagy az egyedi mentések résznél egyedi mentéseket készíthet.

Az adatbázis lementhető, az adatbázis nevére kattintva.

Tárhelyekről heti és havi mentést készítünk ami állandóan cserélődik. Tehát weboldaláról mindig 2 mentés áll rendelkezésünkre (heti,havi).

Mi a mentéseket azért készítjük, hogyha gond van a szerver oldalon, akkor vissza tudjuk állítani az adatokat. Ha weboldala adatai megsérülnek, elvesznek pl. törli őket, akkor a visszaállítást 6250 Ft áron tudjuk elvégezni.

Related Post
Kézi Backup készítés CPanelben.

Feltört weboldal esetében a következő az eljárás: A megrendeléskor megadott e-mail címére az aktiválás megküldi Önnek az új belépési adatait. Ön a Cpanelbe belépve(www.ondomainneve.hu/cpanel) lementi weboldala tartalmát, megváltoztatja e-mailjei jelszavait. Weboldal tartalmát a következőképpen mentheti le: Lépjen be a Cpanelbe. Kattintson a Fájlkezelő lehetőségre                     Hozzon létre […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Hogyan mentheti le teljes tárhelyét cpanel mentés segítségével?

Hogyan mentheti le teljes tárhelyét cpanel mentés segítségével?

Read more

Vélemény, hozzászólás?