+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Toolbar letöltése, telepítése

Toolbar letöltése, telepítése

toolbar telepítése Mozilla Firefox böngészőhöz: Klikk ide!

Toolbar letöltése Internet Explorer böngészőhöz: Klikk ide!

A toolbar megkönnyíti cpanel és webmail belépését, gyorsabban kereshet az xhu.hu oldalon a gyakran ismételt kérdések között, nagyon sok kérdésre ott megtalálja a választ.

Toolbar telepítése Mozilla Firefox-ra

A telepítés automatikusan történik csak kapcsoljon a linkre és utána a böngésző jobb felső sarkában engedélyezze a telepítést, majd a Mozilla felajánlja a program újraindítását, fogadjuk el és az újraindítás után megjelenik a böngésző felső sorában a toolbar.

Toolbar telepítése Internet Explorerhez:

A toolbar telepítéséhez töltse le az Internet Explorerhez tartozó telepítőt a linkre kapcsolva, majd indítsa el. A megjelenő ablakban kapcsoljon az “Agree” gombra majd a telepítő automatikus feltelepíti a toolbart és a telepítés végén elindítja az Internet Explorert.

Toolbar használata: Klikk ide

Related Post
Vírusellenőrzés a tárhelyen. CPanel

1. Lépjen be a CPanelbe (www.ondomainneve.hu/cpanel) 2. Keresse meg a telepített alkalmazások között a Virus Scanner ikont, majd kattintson rá. 3. A következő lehetőségnél kiválaszthatja, hogy tárhelye mely részeit kívánja ellenőrizni! 4. Kiválasztás után elindul a víruskeresés. Ha a scanner nem jelenít meg fertőzött fájlokat, akkor tárhelye nem fertőzött. 5.  A szkennelés lefutása után a […]

Read more
Kézi Backup készítés CPanelben.

Feltört weboldal esetében a következő az eljárás: A megrendeléskor megadott e-mail címére az aktiválás megküldi Önnek az új belépési adatait. Ön a Cpanelbe belépve(www.ondomainneve.hu/cpanel) lementi weboldala tartalmát, megváltoztatja e-mailjei jelszavait. Weboldal tartalmát a következőképpen mentheti le: Lépjen be a Cpanelbe. Kattintson a Fájlkezelő lehetőségre                     Hozzon létre […]

Read more
Joomla 1.7 telepítése CPanel segítségével!

Hogyan telepítsük a joomla 1.7  cms-t cpaneles tárhelyen? Tekintse meg rövid videónkat!

Read more

Vélemény, hozzászólás?