+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Online megrendelő és a kuponkód használata

Online megrendelő és a kuponkód használata

Online a http://otp.xhu.hu weboldalunkon nagyon egyszerűen és gyorsan rendelhet tárhelyet és domain nevet, akár bankkártyával is fizethet. A megrendelő teljesen automata, kitölti Ön helyett a dokumentumot , nincs más dolga mint aláírni és visszaküldeni részünkre!

A következőképp:

1, írja be a megrendelni kívánt domain nevet a domain név rubrikába és válassza ki a domain végződést vagy végződéseket:

kuponkod6 (2)
2, nyomja meg alul a Mehet gombot, a rendszer ellenőrzi, hogy a beírt domain név elérhető, szabad-e, ha igen akkor azt kiírja és a domain opciókból kiválasztható, hogy mennyi időre szeretné a domain nevet regisztrálni (vigye az egeret a kék színű csúszka fölé, akkor megjelenik az opció), ha nem regisztrálható mert már foglalt, akkor válassza az átirányítás vagy átregisztráció domain opciót.

kuponkod6 (5)
3, A kupon kód mező csak akkor jelenik meg ha:
1, tárhelyet választ
2, olyan domain nevet választ ami szerepel az aktuális akcióban pl. hu vagy com

kuponkod6 (6)
Tehát ha a domain név akcióban van, akkor a tárhely méret kiválasztás után megjelenik a Kuponkód mező ahová beírhatja a kuponkódot!

4, Ha akciós domaint választott és beírta a kuponkód mezőbe a kódot, utána tegye a kosárba a domain neveket, tárhelyet stb…ehhez nyomja meg bármelyik kosárgombot, ha nem akciós domain nevet választott, akkor a kuponkód nem jelenik meg, de ettől függetlenül tovább folytathatja megrendelést.

5, megjelenik a kosár összegzés így:

kuponkod6 (1)
Ebben az esetben a kuponkód érvényesítésre került és azt nem számolja fel az online megrendelő rendszer.

Ezek után nincs más dolga mint követni a megrendelés folyamatát, tovább gomb… ahol a személyes adatait kell megadni valamint a fizetés módját. Utána elkészül egy pdf dokumentum, amit le kell tölteni, aláírni és vissza küldeni részünkre.

Related Post