+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Jelenlegi regisztrátorom nem válaszol

Jelenlegi regisztrátorom nem válaszol

Jelenleg az ****** tárhelyét használom, *.com (******.com) domain van bejegyezve, aminek lejárt az egy éves fenntartása január 20 – án. Mivel a cég rosszul kitöltött számlát küldött nekem, ezért nem fizettem be a következő évet. Az a fő probléma, hogy a számlareklamációmra semmit nem reagáltak bő egy hónap alatt (küldtem 17 db e-mailt, kétszer próbáltam felhívni őket), nem kaptam új számlát, tehát január 20 óta nincs befizetve a domain fenntartása. Így megoldható az átirányítás az Önök tárhelyére? A domain regisztrátora az *******.

Válasz: Érdemes ebben az esetben átregisztrálást kérni (amikor kitölti a domain és webtárhely igénylő lapot akkor jelölje be, hogy regisztrátor váltást kér) aminek az egyszeri díja 1750 Ft, de legalább nem lesz ilyen gondja ezután. Ha szeretné, mi meghosszabbítjuk a domain név regisztrációt.

Related Post
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Domain

domain: számítógépek azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógép rendelkezik egyedi azonosítóval, IP címmel. A domain nevek, valójában ezen Ip címek „helyett” léteznek, könnyebben megjegyezhetők és valóban egyediek!

Read more

Vélemény, hozzászólás?