+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Domain regisztráció hogyan történik?

Domain regisztráció hogyan történik?

1. Töltse le a domain és tárhely igénylőt , írja alá és a szükséges dokumentumokat mellékelve, küldje vissza hozzánk emailben, faxon vagy postán. Nem kérünk eredeti dokumentumokat csak azt, hogy legyen kézzel aláírva az összes szükséges dokumentum. Leggyorsabb ha emailben vagy faxon küldi el a papírokat.
2. A .hu kiterjesztésű domain nevek regisztrációja 2 hetet vesz igénybe, plusz 1-2 nap ez az ISZT-től függ mikor bírálják el.
3. A nemzetközi domain nevek regisztrációja 1-2 napot vesz igénybe.
4. A .hu kiterjesztésnél a domain név 2 hét után automatikusan működni fog, erről sajnos nem tudunk emlékeztetőt küldeni. A nemzetközi domain neveknél ugyanez a helyzet, csak 1-2 nap múlva fog működni.
5. Amíg a domain regisztráció nem történik meg, addig is feltöltheti a fájljait az aktiváló emailben leírtak szerint.
6. Az aktiváló emailt akkor küldjük ki, amikor a megrendelése teljes, tehát megkaptunk minden szükséges dokumentumot és a befizetés megtörtént. Ez általában még aznap megtörténik, amikor Ön elküldi a dokumentumokat részünkre és befizeti a szükséges díjat.

Related Post
Domain regisztráció, át regisztráció,hozzáadás,parkolás technikai feltétele!

1. Hiba nélkül le kell futnia a domain.hu technikai ellenőrzésének. 2. Be kell állítani a FOGADÓ szerveren egy postmaster@ e-mail címet Pl.; cpanel esetében: öndomainneve.hu, domain tárhelyéhez szeretné hozzáadni az öndomainneve.com domaint akkor: a cpanel rendszeren belül, először adja hozzá az adott domaint, majd az e-mail póstafiókoknál hozza létre a a postmaster@öndomainneve.com ot! A technikai ellenőrzés […]

Read more
Online megrendelés menete videó útmutató!

Videó útmutató az online domain és tárhely rendeléshez.

Read more
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more

Vélemény, hozzászólás?