+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Email Tárhely

Email Tárhely kérdések, válaszok.

550 Sender verify failed

A sender verify funkció fontos beállítás szerver oldalon, mert ha ezt nem lenne aktív, akkor bárki küldhetne valótlan, nem működő email címről levelet Önnek, így naponta sok száz spam levelet kaphatna! Ezért globálisan mi nem kapcsoljuk ki, ez az Ön érdekét szolgálja!

Miért nem kapom meg a levelet a xy.com domain névről, email címről? Ezt a hibát kapja vissza a feladó: 550 Sender verify failed

Ez akkor történik, amikor a küldő email címe, domain neve, dns beállítása nem megfelelő, szerver hostname, stb. nincs megfelelően beállítva, nem lehet vissza ellenőrizni, mert a fogadó szerver nem képes visszaellenőrizni a feladó e-mail címét, hogy valós, létezik-e.

Megoldás: A küldő fél kérje meg a szolgáltatóját, hogy javítsa ki a dns, mx hibákat! Tehát a hiba nem a fogadó oldalon van, ez a lent említett két eszközzel ellenőrizhető.

Javaslunk egy eszközt az MX record ellenőrzésére: http://mxtoolbox.com/diagnostic.aspx
Másik eszköz pedig a DNS beállításokat ellenőrzi: http://www.intodns.com/

Sajnos előfordul, hogy hírlevelet olyan email címről küldenek, ami nem visszaellenőrizhető, nem működik pl. noreply@akarmi.hu ebben az esetben azt javasoljuk, hogy adja meg a küldő ip címét és kivételbe tesszük.

Tagged

Brute Force kizárás

Ha Ön többször rosszul adja meg jelszavát Cpanel vagy Webmail belépéskor illetve levelező programjában rosszul van megadva a jelszó akkor a rendszer letiltja az Ön ip címét ezt nevezik Brute Force tiltásnak, ebben az esetben küldjön nekünk egy emailt amiben elküldni ip címét amit az ip.xhu.hu oldalon tud megnézni és feloldjuk a tiltást.

Tagged

Miért vegyek email tárhelyet?

Ha hagyományos tárhelyet rendel, bármilyen szolgáltatónál a levelezés általában korlátozva van. Ez azt jelenti, hogy a email mérete és email küldés mennyisége is.

Ha hírlevelet akar kiküldeni, az akár napokba is telhet, ha nagyobb adatbázisa van.

A nálunk vásárolt hagyományos tárhelyen, mi is korlátozzuk az email küldés számát, ami 99 email/óra/domain.

Ha az email tárhely szolgáltatást veszi igénybe, akkor nem fog ezzel a problémával találkozni.

Mi csak a tárhely méretét korlátozzuk, tehát a mennyiség és a méret is korlátlan.

Tagged

Mi az email tárhely?

Legkönnyebben úgy határozhatnám meg, hogy olyan, mint a gmail.: Nagy mennyiségű és nagy terjedelmű levelek küldésére specializálódott. Egyedüli korlát a tárhely mérete. Pop3 és smtp hozzáférést is adunk, valamint webes felületről is intézheti a levelezését, magyar nyelven. Ha tömeges hírlevelet küld ki napi, heti gyakorisággal akkor azt megosztott szerverről nagyon nehéz megtenni a korlátozások miatt, erre való az email tárhely.

Ha megrendeli email tárhely szolgáltatásunkat akkor arról a domain névről csak a hírlevél küldős levelezés működik, tehát amiket létrehozott Cpanelban email címeket azokat az email tárhely admin felületén is létre kell hozni ahhoz hogy működjön az email cím.

Tagged