+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Kapcsolódás ftp-hez FileZilla -val

Kapcsolódás ftp-hez FileZilla -val

  1. Indítsuk el a FileZilla -t.
  2. A program felső részén a “Cím” résznél adjuk meg a kiszolgáló nevét, ez legyen az ip cím (ha még nem működik a domain neve, akkor is tud így csatlakozni az ftp-vel).
  3. Ezután írjuk be a felhasználó nevét és a jelszavát, ezt megtalálja az aktiváló emailben, amit elküldtünk Önnek, miután megrendelte a szolgáltatást és elküldte a szükséges papírokat!
  4. Kapcsoljon a “Csatlakozás” gombra!
Related Post
FTP

FTP: (File Transfer Protocol) olyan protokoll, amely segítséget nyújt távoli gépekkel való kapcsolatlétesítésben. Lehetőséget nyújt fájlok le- és feltöltésére és bizonyos könyvtárkezelői műveletek végrehajtására. Az email-lel ellentétben, a fájlok mérete korlátlan.

Read more
Maximum létrehozható ftp fiók

Korlátlan ftp fiókot adunk. Lehetősége van pl. webmasternek vagy ismerősnek ftp hozzáférést adnia a tárhelyhez. De ezt korlátozhatja is. Pl.: csak egy könyvtárt ér el és nem a főkönyvtárat. Ezt beállíthatja cpanel ftp kezelőben.

Read more
Nem tudok csatlakozni FTP vel a szerverhez

Hiába próbálkozok nem tudok csatlakozni a szerverhez ftp klienssel…. Válasz: A domain neve valószínűleg még nincs átirányítva, bejegyezve így nem tud csatlakozni pl. ftp.domainneve.hu elérésen, helyette használja a szerver ip címét, amit megtalál az aktiváló email-ben.

Read more

Vélemény, hozzászólás?