+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Levelezés beállítása mobil eszközön IMAP-al

Levelezés beállítása mobil eszközön IMAP-al

IMAP – A levelek bármilyen levelezőprogramból, bármilyen számítógépről, vagy mobil eszközről elérhetők és akár egyszerre is használhatók. A levelezés teljes szinkronban van az összes levelezőkliensben.

POP3 – A levelek olvasása korlátozott arra a gépre, ahová letöltjük. Pl.: ha egy levelet letöltöttünk pl. egy Thunderbirdbe, akkor az fizikailag ott tárolódik és ha másik számítógépen szeretnék azt a levelet elolvasni, nem tudjuk elérni. Az elküldött levelek, a piszkozatok és a kuka tartalma is az adott gépre korlátozódik.

A beállításhoz szükséges adatokat, úgy tudhatja meg, ha a Cpanelben a E-mail (Mail) ikoncsoport E-mail fiókok (email Accounts) ikonjára kattintva

kiválasztja a beállítani kívánt postafiókot, és a jobb oldalt található Set Up Mail Client-re kattint.

Itt az oldal alján található kék négyzetben olvashatók a Biztonságos SSL/TLS beállítások, jobbra mellette a Nem SSL beállítások.

Bejövő kiszolgáló (Incoming Server/IMAP)/Kimenő kiszolgáló-nak (Outgoing Server/SMTP) javasoljuk, hogy állítsa be a szerver nevét vagy domain nevét. A szerver nevét a tárhely aktiválás során kiküldött emailben találhatja, vagy a Cpanel webcímében. (ebben az esetben force.xhu.hu)

A Biztonsági beállításoknál válassza az Összes tanúsítvány elfogadását!

Beállítás Androidon:

Beállítás iPhone-on:

Related Post

Vélemény, hozzászólás?