+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Domain név változtatás?

Domain név változtatás?

Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség domain nevem megváltoztatására?

Ha nincs, akkor lehetséges-e az, hogy ha lejár az előfizetésem, akkor a régit megszüntetem, igényelek egy újat és a tárhelyem a régi maradna?

Válasz: Ha a domain név regisztráció lezárult akkor már nincs lehetőség a a változtatásra. A .hu esetébe 8 napig visszalehet mondani vagy változtatni a domain igénylésen. A nemzetközi neveknél ez már nem lehetséges mert azonnal megtörténik a regisztráció. Ha másik domainre is szüksége van akkor a domain igénylő kitöltésével igényelhet másik domain nevet.

A domain neve nem befolyásolja a tárhely működését. Tehát ha változtat fődomain nevet a tartalom és a beállítások is maradhat.

Related Post
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Domain

domain: számítógépek azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógép rendelkezik egyedi azonosítóval, IP címmel. A domain nevek, valójában ezen Ip címek „helyett” léteznek, könnyebben megjegyezhetők és valóban egyediek!

Read more

Vélemény, hozzászólás?