+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Domain tulajdonos váltás

Domain tulajdonos váltás

Hogyan történik a domain tulajdonos váltás? Mit kell tennem?

A domain tulajdonos váltáshoz szükséges egy lemondó nyilatkozat a jelenlegi tulajdonostól. Az új tulajdonosnak pedig, ki kell töltenie a domain igénylőt ennek megfelelően. Írják alá és küldjék vissza részünkre emailben szkennelve, postán vagy faxon.
A dokumentumokat megtaláljak weboldalunkon,  a dokumentumok modulban.

Related Post
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Domain

domain: számítógépek azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógép rendelkezik egyedi azonosítóval, IP címmel. A domain nevek, valójában ezen Ip címek „helyett” léteznek, könnyebben megjegyezhetők és valóban egyediek!

Read more

Vélemény, hozzászólás?