+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Online megrendelés menete

Online megrendelés menete

1. Írja be az böngészőbe a következő címet http://otp.xhu.hu

2. Írja be a megrendelni kívánt domain nevet, ha már rendelkezik domain névvel akkor azt írja be a rendszer érzékelni fogja, hogy egy élő domain név és fel fogja ajánlani a megrendelés következő szakaszában hogy kívánja e átregisztrálni vagy átirányítja a domain nevet.

3.  A megrendelés következő részében ki lehet választani a domain névhez tartozó tárhelyet illetve a tárhely további funkcióit, ha csak domain nevet szeretne és még nincs máshol tárhelye sem nálunk akkor válassza ki a DNS funkciót, ezek után kapcsoljon a “Kosárba” gombra.

4. A megjelenülő részen láthatja összegezve hogy mit rendel meg, és itt a legördülő menüben kiválaszthatja a fizetés módját Rózsaszín csekk, Banki átutalás vagy Online fizetés.

5. Ezután következik a megrendelő dokumentum online kitöltése, töltse az adatlapot értelem szerűen, ha szeretné hogy az Ön adatai szerepeljenek adminisztrációs kapcsolattartóként akkor kapcsoljon a “Másol” gombra ha üresen hagyja ezt a részt akkor automatikusan mi leszünk az adminisztratív kapcsolattartók is.

6. Ha van valamilyen fontos információja a megrendeléssel kapcsolatban akkor azt írja be a “Megjegyzés” részbe, és így az is szerepelni fog a megrendelő dokumentum utolsó oldalán.

7. Ha teljesen kitöltötte a dokumentumot ellenőrizze le hogy helyesek e az adatok és ha igen akkor kapcsoljon a “Tovább” gombra ekkor  a rendszer automatikusan létrehozza a megrendelő dokumentumot amivel annyi teendője van hogy letölti aláírja és elküldi nekünk szkennelve emailben, faxon vagy postán. Ha szeretne javítani a dokumentumon akkor a megrendelő dokumentum alatti adatmezőben javítsa ki a megfelelő részt és kapcsoljon a “Javítás” gombra, ha minden adat rendben van akkor kapcsjon a “Megrendelés” gombra.

8. A megrendelés után Ön kapni fog egy emailt a megrendelésről a megadott email címre, ha a rendelés utolsó szakaszában nem töltötte le a megrendelő dokumentumot, akkor emailben kapni fog egy linket ahol letöltheti utólag a már kitöltött dokumentumot.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?