+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Weboldal feltöltése cpanel segítségével

Weboldal feltöltése cpanel segítségével

  1. Lépjen be a Cpanel rendszerbe felhasználó nevével és jelszavával.
  2. Kapcsoljon a “Fájlkezelő” menüpontra
  3. A bal oldalsó sávban kapcsoljon a “public_html” -re, ebbe a mappába kell feltölteni a megjelenítendő weboldalt, mindenkinek van benne már egy alap index.html weblapja ezt törölni kell!
  4. Ha már kitörölte az alap index.html fájlt, akkor töltsük fel a saját weblapunkat. Fontos, hogy a “public_html” mappába töltsük! Kapcsoljon a felső sorban található “feltölt” gombra.
  5. A megjelent oldalon kell feltölteni a weblap fájljait, kapcsoljon a “Tallózás gombra”.
  6. Itt meg kell keresni az elkészített weblapunkat, rá kell kapcsolni egyszer és megnyomni a “Megnyitás” gombot, majd a fájlkezelő feltölti a weblapot.
  7. Ezután ha a böngészőbe beírjuk weblapunk címét akkor már a feltöltött oldal fog megjelenni.

Fontos, hogy a feltöltött weblap neve index.html, index.php,… legyen!

Related Post
Vírusellenőrzés a tárhelyen. CPanel

1. Lépjen be a CPanelbe (www.ondomainneve.hu/cpanel) 2. Keresse meg a telepített alkalmazások között a Virus Scanner ikont, majd kattintson rá. 3. A következő lehetőségnél kiválaszthatja, hogy tárhelye mely részeit kívánja ellenőrizni! 4. Kiválasztás után elindul a víruskeresés. Ha a scanner nem jelenít meg fertőzött fájlokat, akkor tárhelye nem fertőzött. 5.  A szkennelés lefutása után a […]

Read more
Kézi Backup készítés CPanelben.

Feltört weboldal esetében a következő az eljárás: A megrendeléskor megadott e-mail címére az aktiválás megküldi Önnek az új belépési adatait. Ön a Cpanelbe belépve(www.ondomainneve.hu/cpanel) lementi weboldala tartalmát, megváltoztatja e-mailjei jelszavait. Weboldal tartalmát a következőképpen mentheti le: Lépjen be a Cpanelbe. Kattintson a Fájlkezelő lehetőségre                     Hozzon létre […]

Read more
Joomla 1.7 telepítése CPanel segítségével!

Hogyan telepítsük a joomla 1.7  cms-t cpaneles tárhelyen? Tekintse meg rövid videónkat!

Read more

Vélemény, hozzászólás?