+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Nemzetközi domain átregisztráció

Nemzetközi domain átregisztráció

Fontos:

1, A nemzetközi domain lejárat előtt min 7 nappal el kell indítani az átregisztrációt

2, A nemzetközi domain csak aktív, tehát nem lejárt állapotban regisztrálható át hozzánk, ha lejárt akkor a jelenlegi regisztrátornál újra meg kell hosszabbítani, ha a jelenlegi regisztrátornál már nem szeretné hosszabbítani akkor több mint 90 napot kell várnia arra, hogy a domain felszabaduljon

Hogyan történik a Nemzetközi domain átregisztráció?

1, Kérje ki a jelenlegi regisztrátortól a domain auth (EPP) kódot és kérje a domain zárolás feloldását.

2, Amikor ezt megkapja, küldje át hozzánk a kódot, így eltudjuk indítani az átregisztrációt.

3, Elindítjuk az átregisztráció kérelmet.

4, A jelenlegi kapcsolattartó kap egy emailt, benne egy linket és a linkre rákattintva, el kell fogadnia az átregisztrációt.

Ha ezt nem teszi meg, akkor nem fog teljesülni az átregisztráció.

Sok szolgáltató nem hagyja jóvá az átregisztrációs emailt.

Így ha a több hónapos huza-vonát szeretné elkerülni, akkor kérje meg a jelenlegi szolgáltatót, hogy az adminisztrációs vagy az összes kapcsolat emailt, írja át az Ön email címére. Így a jóváhagyó email Önnek fog érkezni és akár 2-3 órán belül is lezárulhat az átregisztráció folyamata.

Related Post
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Domain

domain: számítógépek azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógép rendelkezik egyedi azonosítóval, IP címmel. A domain nevek, valójában ezen Ip címek „helyett” léteznek, könnyebben megjegyezhetők és valóban egyediek!

Read more

Vélemény, hozzászólás?