+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Fájl feltöltési korlát?

Fájl feltöltési korlát?

A xydomain.hu domainnéven vagyunk önöknél, 900 mb tárhely előfizetéssel. Amikor fellépek a Cpanelhez és file-t szeretnék feltölteni, azt írja ki, hogy korlátozva van a feltöltés 456 mb-ig, jelenleg 451 mb cucc van a tárhelyen így nem engedi a feltöltést. Önök korlátozzák?

Válasz: Ftp feltöltésnél a korlát 100mb/fájl. cpanel>fájl kezelőből a feltöltés korlátlan.

A korlátot viszont a tárhely mérete megszabhatja. A 5mb különbség abból adódik, hogy a cpanel elkülönít 5mb tárhelyet a hibátlan működéshez.

Tipp: inkább kisebb fájlokat töltsön fel, mint egy nagyot, mivel az internet kapcsolata bármikor megszakadhat vagy ingadozhat és akkor kezdheti újra.

Related Post
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
FTP

FTP: (File Transfer Protocol) olyan protokoll, amely segítséget nyújt távoli gépekkel való kapcsolatlétesítésben. Lehetőséget nyújt fájlok le- és feltöltésére és bizonyos könyvtárkezelői műveletek végrehajtására. Az email-lel ellentétben, a fájlok mérete korlátlan.

Read more
Hogyan mentheti le teljes tárhelyét cpanel mentés segítségével?

Hogyan mentheti le teljes tárhelyét cpanel mentés segítségével?

Read more

Vélemény, hozzászólás?