+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Domain létrehozás, beállítás a szerveren

Domain létrehozás, beállítás a szerveren

Elérési út: whm>Account Functions>Create New Account.

Mielőtt átirányít vagy létrehoz új domain nevet a szerveren, MINDIG ENGEDÉLYEZNI, BEÁLLÍTANI KELL (parkolás, hozzáadott domain, új domain létrehozás).

Adja meg a domain nevet. Fontos: nem kell http, és nem kell www. A felhasználói nevet (username) automatikusan létrehozza a whm, ha a mezőbe kattint.

jelszónak (password) adjon meg legalább 6 karakter hosszú jelszót vagy generálhat is.

Quota MB, írja be hogy hány MB tárhelyet kíván adni ügyfelének.

Adja meg az extrákat amit szeretne az ügyfélnek adni (ftp, email, stb), majd kiválaszthatja egy előre mi általunk beállított csomagot, de csomagot nem kötelező kiválasztani. Bővebben a csomag létrehozása menüpont alatt olvashat.

Adja meg a „contact” kapcsolat e-mailt, és nyomja meg a „create” gombot a regisztráció elindításához.

Related Post
Domain kiszolgálás feltétele

Read more
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more

Vélemény, hozzászólás?