+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Hogyan hozzak létre új tárhelyet és domaint a szerveren?

Hogyan hozzak létre új tárhelyet és domaint a szerveren?

A következőt kell tennie:
Lépjen be a “whm“-be vagy https://szerveripcím:2087 címen, vagy ha már domain neve működik a szerveren akkor a http://www.******.hu/cpanel – lényeg a domain neve után /cpanel – így éri el a cpanelt, ha belépett a cpanelbe, akkor legalsó menü a “whm”.

Ha bent van a “whm”-ben akkor:
Bal oldali menüből válassza ki “Account functions”>”Create new account” itt tud új domain és tárhelyet engedélyezni a szerveren.

Ha még nincs tárhely csomag létrehozva, akkor először hozza létre, vagy használhatja a más viszonteladó által létrehozott csomagot.

Related Post
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Domain

domain: számítógépek azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógép rendelkezik egyedi azonosítóval, IP címmel. A domain nevek, valójában ezen Ip címek „helyett” léteznek, könnyebben megjegyezhetők és valóban egyediek!

Read more

Vélemény, hozzászólás?