+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Magyar .hu domain átregisztráció menete

Magyar .hu domain átregisztráció menete

Hogyan lehet átregisztrálni  a .hu domaint Önökhöz?

A magyar .hu domain regisztrátor váltás folyamata: Kérem töltse ki a domain igénylőt, írja alá, mintha új regisztráció lenne, de a regisztrátor váltást jelölje be.

A kitöltött, aláírt igénylőt küldje vissza részünkre emailben szkennelve, postán vagy faxon. Csak ezután tudjuk elindítani a folyamatot.

Ha esetleg tulajdonos váltás is lesz, akkor szükség van a lemondó nyilatkozatra a régi tulajdonostól.

Az átregisztráció 24-48 órát vesz igénybe.

Ezeket a dokumentumokat, a főoldalon letöltheti a dokumentumok modulból.

Related Post
.eu domain átregisztráció menete.

A .eu-s domain nevek átregisztrációjához nem kell auth kód és lock feloldás. Amikor elindításra kerül az átregisztráció akkor,  a megadott kapcsolattartó címekre egy-egy megerősítő email érkezik. Itt kell megerősíteni az átregisztrációt. Ha a két fél közül valamelyik elmulasztja a megerősítést, akkor az átregisztráció nem teljesül.

Read more
Domain eladás

Ha szeretnénk eladni egy domain nevet akkor a következő dokumentumokra van szükség: Régi tulajdonostól: lemondó nyilatkozat, kitöltve, aláírva.Letölthető innen. Új tulajdonostól: kitöltött, aláírt domain igénylő, cég esetében aláírási címpéldány magánszemély esetében nyilatkozat. Letölthető innen. A dokumentumokat küldék vissza részünkre és utána ezt mi intézzük. A domain tulajdonos váltásnak költsége 1990 Ft. egyszeri díj. Ha a […]

Read more
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more

Vélemény, hozzászólás?