+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Kéretlen levelek?

Kéretlen levelek?

Az a kérdésem lenne hogy az Önök által biztosított tárhelyünkön lévő e-mail címeinkre – mint: akarmi@akarmi.hu – miért érkezhet számtalan spam levél nap mint nap. Önök tudnak tenni valamit annak érdekében, hogy ne kapjunk folyamatosan ilyen kéretlen leveleket?

Válasz:

Ön is megteheti, hogy bekapcsolja a spam szűrőt ill. finomíthat a beállításokon. Ha a email címe nem védett a weboldalakon, csak kiírja email címét a weboldalra akkor akár napi több száz emailt is kaphat ezek a rendszerek sem tökéletesek.
Tehát Önnek is védenie kell az email címeit.Pl kép formátumba tegye fel a weboldalra.Vagy így írja ki: info kukac xhu pont hu
Spamszűrőbeállítás:

  1. Lépjen be Cpanelbe.
  2. Kapcsoljon a “SpamAssasin bekapcsolása gombra”.

Viszont ha bekapcsolja akkor előfordulhat, hogy olyan leveleket is letöröl a rendszer ami egyébként nem biztos, hogy spam.

A legjobb megoldás az ha bekapcsolja de alapértéken hagyja, így max. napi 1-2 kéretlen levelet kaphat.

Related Post
Brute Force kizárás

Ha Ön többször rosszul adja meg jelszavát Cpanel vagy Webmail belépéskor illetve levelező programjában rosszul van megadva a jelszó akkor a rendszer letiltja az Ön ip címét ezt nevezik Brute Force tiltásnak, ebben az esetben küldjön nekünk egy emailt amiben elküldni ip címét amit az ip.xhu.hu oldalon tud megnézni és feloldjuk a tiltást.

Read more
Hogyan változtathatja meg kapcsolat email címet cpanelen?

Hogyan változtathatja meg kapcsolat email címet cpanelen?

Read more
Hogyan továbbíthatja leveleit más email címre cpanel segítségével?

Hogyan továbbíthatja leveleit más email címre cpanel segítségével?

Read more

Vélemény, hozzászólás?