+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Mi az a overselling?

Mi az a overselling?

Overselling nem engedélyezett:
Ha most pl. 2gb viszonteladói tárhelye van, azt most feltudja osztani 10x200mb tárhelyre, vagy 20x100mb tárhelyre de nem számít, hogy az ügyfele mekkora valós tárhelyet használ.

Tehát ebben az esetben korlátozva van az előre létrehozott csomag méretére.

Overselling engedélyezett:
Akkor a cpanel a valóban elhasznált tárhelyet számolja, tehát ha létrehoz egy 100mb-os tárhely csomagot, de az ügyfele csak 20mb-ot használ fel ebből, akkor még létre tud hozni több csomagot, egészen addig, amíg betelik fizikailag a tárhelye.

Related Post
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
Hogyan mentheti le teljes tárhelyét cpanel mentés segítségével?

Hogyan mentheti le teljes tárhelyét cpanel mentés segítségével?

Read more
Mekkora tárhelyet vásároljak?

Ezt legkönnyebben úgy ellenőrizheti ha van már weblapja, hogy a jelenlegi tárhelyén nézze meg a tárhely méretét. Ha nincs és még nem is volt tárhelye, akkor válassza a legkisebb tárhelyet, ugyanis év közben is bármikor változtatható és csak az időarányos díjat kell fizetnie. Ha esetleg több fényképet, videót szeretne feltölteni, akkor ajánlom az 1gb tárhely […]

Read more

Vélemény, hozzászólás?