+36703116133
Technikai segítség
(06) 46-79-68-27

Tárhelycsomagok létrehozása

Tárhelycsomagok létrehozása

Elérési útja: Whm>packages>add packages

A csomagok létrehozása azért hasznos, mert a domain létrehozásánál, nem kell mindig beírnia az alapvető paramétereket, hanem egy előre létrehozott, „csomag” alapján egy kattintással hozzárendelheti a csomagot a domainhez/ügyfélhez.

Példa lásd: xhu100 vagy alap.
Adja meg a csomag nevét (new package name), adja meg a maximálisan létrehozható extrák számát (számokat írjon be), pl.. maximális ftp, vagy maximális adatbázis darabszáma. Adja meg hány MB-ot (quota) kíván adni az ügyfélnek, majd kattintson az „add” gombra.
Related Post
Mit kell tennem, hogy egy domain név működjön a tárhelyen?

Ahhoz hogy egy domain működjön az interneten a tárhelyen következők szükségesek: 1.domain működjön, legyen beregisztrálva 2.domain mutasson a tárhelyre 3.a tárhelyen legyen létrehozva a domain név (parkolt vagy hozzáadott domain)

Read more
WHM kontroll panel leírása

Minden ügyfelünk aki viszonteladói tárhelyet rendel az kap a tárhelyéhez WHM kontroll panelt. Főbb funkciói: – Tárhelyeket létre hozása, – Térhely csomagok kialakítása, – Tárhely szolgáltatások beállítása pl. Mysql, Hozzáadott domain, Parkolt domain…, – Tárhelyek felfüggesztése, törlése, – DNS illetve MX rekordok szerkesztése, – Tárhely adatainak módosítása pl.: méret, domain név, szolgáltatások, email cím, jelszó…,

Read more
Hogyan mentheti le teljes tárhelyét cpanel mentés segítségével?

Hogyan mentheti le teljes tárhelyét cpanel mentés segítségével?

Read more

Vélemény, hozzászólás?